Kao što su bitne estetika tijela i estetika lica, tako je važna i kultura govora.  Za kulturu komuniciranja je važno da standardni govor bude izražajan svojom ljepotom i čistoćom. Govorno-jezično izražavanje je jako bitno u poslovnom svijetu jer postoji uvjerenje da govor  stvara dojam o sugovorniku. Najčešće nam standardni govor nije prirođen i moramo ga naučiti.

Svaki stručnjak i poslovni čovjek se nađe u situaciji da mora javno govoriti. Većina od nas ima osjećaj nelagode pri pomisli na obraćanje većem skupu ljudi.  Prezentacija tvrtke i njezinih proizvoda, primanje priznanja i nagrada, gostovanja na tribinama i u medijima su samo neki od izazova današnjeg vremena. Kako se nitko od nas ne rađa kao govornik, moramo savladavati i vježbati vještinu govorništva. Fonetsko vježbanje je teško i mukotrpno.  Uz stručnu pomoć je napredak brži i lakši. Koristeći suvremenu tehnologiju, vježbanje postaje lako i efikasno.

Ukoliko ste vokalni profesionalac kojemu su govor ili pjevanje važni u svakodnevnom poslu, mi Vam možemo znatno poboljšati Vaš govor i glas. Nema tečnog govora bez snažnih mišića govorno-jezičnog aparata. Naše metode elektrostimulacije vrlo brzo jačaju mišiće govorno-jezičnog aparata: jezika, lica. ždrijela te glasnica. Mi primjenjujemo električnu struju ciljano na mjesto problema, a pri tome je elektroterapija bezbolna i ugodna.

Ova naša terapija je namjenjena osobama iz gospodarstva, poduzetništva, politike i javnog života te umjetnika kao što su glumci i pjevači.